درمان در منزل

مـعجونی بـرای تـقویت عـمومی بـدن

هرروز صبح ناشتا وشب موقع خواب یک قاشق عسل طبیعی را دریک استکان اب ولرم حل کرده ومیل کنید.

درمان کم خونی تقویت اعصاب

درمان

درمان

خاصیت بی نظیر نعناع

نوشیدن یک فنجان دمنوش نعناع قبل از غذا کبد را تمیز نموده، خلط صفرا را رقیق کرده و کلسترول بد خون را کاهش می دهد

فواید مصرف گردو در صبحانه

درمان بیماریهای ریوی
مسکن دل پیچه
ضد سنگ کلیه،سنگ صفرا
تقویت قوای جنسی
تقویت حافظه
تقویت لثه،دندان
منبع امگا۳

چطوری سرفه های زمستونی رو درمان کنیم؟ 

موز را به ۱ + ۲/۳ فنجان آب جوش اضافه کنید و بذارید ۳۰ دقیـــــقه خیس بخورند، وقتی خنک شد عسل رو اضافه و میل کنید، معجزه میکنه 

درمان سینوزیت

ترب کوهی به اندازه‌ی آنتی‌بیوتیک‌های شیمیایی مصنوعی موثر و حتی گاهی می‌تواند از داروها به ویژه در درمان سینوزیت بهتر باشد

گر در این دسته از افراد هستید این صبحانه ها براى شما مناسب تر است:

بیماران دیابتی : فرنی
بیماران کلیوی : عســــل
بیماران قلبی : عسل و دارچین
کم خون ها : تخم مرغ و آب پرتقال

تخم بوقلمون
منیزیم آن ازتخم دیگر پرندگان بیشتر بوده و به دلیل غنی بودن ازویتامین Eخاصیت ضد پیری دارد
وهمچنین سرشار ازآهن و برای درمان کمخونی ناشی ازآهن توصیه میشود

فواید جالب کدو تنبل !

کمک به کاهش وزن
شاداب کننده پوست
سرشار از آنتی اکسیدان طبیعی
کمک به سرحال شدن ورفع افسردگی
بهبود قوه بینایی
کمک به پمپاژ قلب، کاهش فشاربالا و چربی خون

 ضرورت مصرف شیر درکودکان و تاثیر آن در میانسالی وسالمندی

نوشیدن شیر در دوران کودکی موجب بهبود توانایی ورزشی و افزایش تعادل در دوران بزرگسالی می شود.
 نتایج نشان داد که دریافت کلسیم، پروتئین و شیر در دوران کودکی موجب بهبود قابل توجه در توانایی جسمی و حرکتی در دوران بزرگسالی می شود.
شیر یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین D بوده و هر لیوان آن حاوی ۸ گرم پروتئین با کیفیت بالا می باشد. توصیه می شود که کودکان ۲ تا ۳ سال روزانه ۲ لیوان، کودکان ۴ تا ۸ سال ۲.۵ لیوان و نوجوانان و بزرگسالان روزانه ۳ لیوان شیر بنوشند.

نوشیدن آب انگور تازه برای اشخاصی که نارسایی کبد دارند مفید است

نوشیدن آب انگور تازه برای اشخاصی که نارسایی کبد دارند، بسیار مفید است زیرا عمل ذخیره قند در کبد و دفع صفرا را تسهیل می کند. همچنین موجب تقویت کبد می شود و به فعالیت سالم آن کمک می کند.

تره فرنگی خطر ابتلا به آایمر و پارکینسون را کاهش میدهد

منیزیم، فسفر و فولات موجود در تره فرنگی به بهبود تمرکز، تقویت حافظه و توانایی مغز برای پردازش اطلاعات کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های زوال عقل، آایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

محقق:زهرا نقی پور



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها